بهگزارش میراثآریا بهنقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، سازمان جهانی گردشگری در سال جاری میلادی به تحولات دیجیتال و داستانهای مربوط به آن از جمله استارتآپهای گردشگری، ایجاد تکنولوژی و فناوری تمرکز داشت. بر همین اساس یکی از موضوعاتی که بر آن توجه ویژه شده است؛ بحث شهرهای هوشمند بوده که به گردشگری شهری و بالا بردن جذابیت تجربه گردشگر در شهرها میپردازد که این موضوع از طریق تکنولوژی امکانپذیر شده است. علاوه بر آن یکی دیگر از بحثهایی که سازمان گردشگری به آن پرداخته، بحث گردشگری غذا و رابطه آن با فناوری است.
بخش گردشگری ایالت باسک اسپانیا که یکی از مهدهای غذا و نوشیدنی در اسپانیا و دنیا بهشمار میآید، برای برگزاری اولین مسابقه جهانی استارتآپهای گردشگری غذا اقدام کرده و تمام کسانی که استارتآپی را در زمینه گردشگری غذا راه انداختهاند، میتوانند در آن شرکت کنند.
این رقابت، نخستین و بزرگترین رویداد ابتکاری در جهان بوده، هدف از برگزاری آن، شناسایی چالش ها و پروژهها و سرعت بخشیدن به نوآوری هایی است که می تواند حوزه گردشگری غذا را در آینده نزدیک متحول کنند. در این راستا، معرفی پروژههایی که نسبت به افزایش پایداری در گردشگری متعهد هستند، یکی از ارکان این رقابت در نظر گرفته شده است.
معیارهای ارزیابی شرکت کنندگان، نوآوری و خلاقیت، تاثیر بالقوه و مقیاس پذیری، مدل کسب و کار معتبر یا آزمایش شده، تیم مناسب و متعهد، آمادگی مشارکت، گردشگری پایدار در ارزش گذاری و ویژگی فناورانه و دیجیتال است.
استارت آپها برای شرکت در این رقابت جهانی باید، نوپا، سودآور یا غیرانتفاعی، متعلق به اشخاص حقوقی یا حقیقی، برخورداری از حداقل شرایط پذیرش، مقیاس پذیری بالقوه و دیدگاه پایداری در گردشگری غذا را دارا باشند.
برندگان این مسابقه، بخشی از شرکتهای پیشرو در بخش گردشگری خواهند شد. استارتاپ های علاقهمند به شرکت در این مسابقه، میتوانند اطلاعات بیشتر در این خصوص را از سایت www.gastronomytourismventures.org بهدست بیاورند و تا تاریخ 5 مارس ۲۰۱9 در همین سایت ثبت نام کنند.
انتهای پیام/